Inici » Esdeveniments » Agenda » European BIM Summit (EBS18). (Barcelona, 8 i 9 de març de 2018)

European BIM Summit (EBS18). (Barcelona, 8 i 9 de març de 2018)

Inici 08/03/2018
Durada 8 i 9 de març de 2018

Lloc: Auditori AXA – Barcelona

L’European BIM Summit és un congrés internacional de caràcter anual sobre Building Information Modelling (BIM) que se celebra a Barcelona, organitzat pel Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i BuildingSMART Spanish Chapter, amb l’objectiu comú de divulgació de les bones pràctiques en l’ús de BIM, així com la posada en comú de metodologies BIM i l’alineament internacional.

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, entre d’altres institucions implicades en el BIM, forma part del Comitè Estratègic del EBS18.

La quarta edició de l’European BIM Summit (EBS18) se celebrarà els dies 8 i 9 de març de 2018 a l’Auditori AXA, del centre de negocis i comercial l’Illa Diagonal de Barcelona, amb el repte de continuar sent la trobada de referència a BIM més avançat d’Europa. Amb un format renovat i la incorporació de casos de molt alt nivell, reunirà professionals de 12 països entre els quals destaca Patrick MacLeamy, una de les personalitats mundials BIM.

Més informació i inscripcions

Share This Post

Torna a Formació