Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs Mestre compostaire 2021

Curs Mestre compostaire 2021

Inici 15/09/2021

Curs Mestre compostaire 2021

Presentació

El mestre compostaire és una figura que existeix en alguns països com Bèlgica i que pretén reconèixer l’expertesa en compostatge de persones que col·laboren en dinamitzar el compostatge entre la ciutadania. Els mestres compostaires realitzen una formació detallada i pràctica que els permet disposar de coneixements i habilitats molt amplis sobre
diferents tècniques de compostatge de residus orgànics.
Convençuts de la rellevància d’aquesta figura clau en l’àmbit agroecològic, Tarpuna i Espai Ambiental, en col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona i el Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya  han iniciat el primer curs en “Mestre compostaire”, que consta de 9 sessions de 30h de formació a més de la realització d’un treball pràctic.

Lloc i dates

Les sessions es realitzaran dissabtes al matí i dimecres a la tarda, en diferents ubicacions, principalment de la ciutat de Barcelona.

Data d’inici: 15 de setembre 2021
Data de finalització: 23 d’octubre 2021

Programa

Programa en format pdf 

Coordinació docent

El curs serà impartit per diversos experts en cadascuna de les àrees.
La coordinació docent anirà a càrrec de:

  • Aina Sancho, Ambientòloga, postgraduada en Dinamització Local Agroecològica i Economia Social i Solidària. Compta amb un llarg recorregut laboral en campanyes de sensibilització ambiental sobre consum responsable i gestió de residus.
  • Josep M. Vallès, Enginyer Agrònom, fundador de la cooperativa Tarpuna, ha impulsat varis projectes de compostatge i gestió descentralitzada de residus. Ha escrit varis llibres divulgatius sobre l’agricultura urbana i el compostatge casolà.
  • Marga López, Professora de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona, treballa i col·labora habitualment amb l’Agència de Residus de Catalunya i en diversos projectes de gestió de residus.

Inscripcions

www.femcompost.org
Preu: 90€ (el cost real és de 250€ però es disposa d’una beca per a totes les persones participants).
Núm. màxim de participants: 25

Data límit d’inscripció: 31 de juliol de 2021

Més informació

Contacte per consultes: info@femcompost.org

 

Share This Post

Torna a Formació