Inici » Esdeveniments » Agenda » Pre-cimera sistemes alimenaris de les Nacions Unides

Pre-cimera sistemes alimenaris de les Nacions Unides

Inici 26/07/2021

Pre-cimera sistemes alimenaris de les Nacions Unides

Organitza: Nacions Unides

Dates: 26, 27 i 28 juliol 2021

Lloc: ROMA (Itàlia)

La pre-cimera de la cimera de sistemes alimentaris de les Nacions Unides servirà com a reunió preparatòria per a l’esdeveniment global culminant al setembre, reunint diversos actors de tot el món per aprofitar el poder dels sistemes alimentaris per aconseguir progressos en els 17 ODS i la nostra visió compartida. per a les persones, el planeta i la prosperitat.

La pre-cimera consolidarà tota la tasca substancial de la cimera en una visió comuna i establirà un to d’ambició audaç i compromís amb l’acció. La pre-cimera oferirà les darreres bases d’evidències i enfocaments científics de tot el món; enfortir les coalicions d’acció; i mobilitzar nous finançaments i associacions.

Mitjançant la pre-cimera, la Cimera de sistemes alimentaris de les Nacions Unides reafirmarà el seu compromís de promoure els drets humans per a tothom i garantir que tothom tingui l’oportunitat de participar-hi. L’esdeveniment és obert a tothom, amb un petit component presencial en el context de COVID-19, complementat per un ampli programa i plataforma virtual.

Inscripcions

Inscriviu-vos per veure esdeveniments, fer preguntes, fer comentaris, connectar-vos amb altres participants i molt més.

INSCRIPCIÓ

Més informació

Share This Post

Torna a Formació