Inici » Esdeveniments » Agenda » Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors sobre millora genètica ramadera

Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors sobre millora genètica ramadera

Inici 11/02/2021

Intercanvi virtual entre grups operatius i Projectes Innovadors sobre millora genètica ramadera

Horari:  De 10 a 12.20h.

Videoconferència ZOOM

Organitza: Red Rural Nacional

La RRN és el punt de trobada que connecta a totes les persones i entitats relacionades amb el medi rural, amb l’objectiu de donar a conèixer i facilitar l’accés als Programes de Desenvolupament Rural. Al seu torn, té com a fi sensibilitzar la població sobre la importància que el medi rural té per al nostre present i futur.

La unitat responsable de la RRN és la Subdirecció General de Dinamització de el Medi Rural dins de la Direcció general de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària

Programa

Programa en format PDF

Objectius de la reunió

Els objectius específics que es planteja la RRN per aquestes trobades són:

  • Posar en contacte actors que estan enfrontant problemàtiques similars a través de la innovació.
  • Facilitar la transferència de resultats obtinguts per la mesura 16 dels PDR i de l’PNDR, de manera que es promogui la generació de noves idees i que projectes i solucions provats en una zona siguin implantats en altres.
  • A més, s’incrementarà la visibilitat dels resultats d’aquests projectes, acostant-los a el territori.
  • Facilitar la comunicació entre grups operatius i projectes d’FEADER que s’estan desenvolupant sobre les mateixes temàtiques.

Destinataris

Es reunirà a diferents Grups Operatius i Projectes Innovadors, així com, a altres actors del medi rural, no directament relacionats amb ells (centres de recerca, empreses, cooperatives, etc.) però que poden tenir interès a implementar els resultats obtinguts, reproduint el projecte en altres territoris o formar part d’un nou grup o projecte futur.

Inscripcions

Per participar, les inscripcions estaran obertes fins el dimarts 9 de febrer 2021. Per a inscripcions pots accedir AQUÍ

Share This Post

Torna a Formació