Inici | 12/03/2020 |
---|
Lloc |
Sala de Graus ETSEA (Edifici 1) Alcalde Rovira Roure, 191 Lleida |
---|
Jornada de cooperativisme agroalimentari
“Les Cooperatives Agroalimentàries i les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses (OPFH) davant el repte de nous models de governança i innovació estratègica”
Organitzen: Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària i Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya
Programa
16:00 h Inauguració de la Jornada
- Sr. Ramón Sarroca Capell, President de la FCAC; Dr. Jordi Graell Sarlé, Director de l’ ETSEA
16:15 h Ponència 1: Les Cooperatives Agroalimentàries innovant en el nou Mil·lenni. Noves formes de Governança i els models híbrids.
- Dr. Juan F. Juliá Igual, Dr. Enginyer Agrònom, Catedràtic de Universitat y exrector de la UPV.
17:00 h Ponència 2: Cooperativisme Agroalimentari i OPFHs. Models d’estructura i integració de nova generació. Estudi d’un Cas en la Comunitat de València.
- Dra. Elena Meliá Martí, Dra. Enginyera Agrònoma, Professora de la UPV y del CEGEA-UPV.
17:45 h Taula Rodona: Les Cooperatives i Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses com a model de la Unió Europea per a superar dificultats socioeconòmiques i millorar el resultat. Alguns casos a Catalunya.
- Sr. Ferran Huguet Farré, Director General de Unió Corporació Alimentaria.
- Sr. Albert Capdevila Sans, Responsable de la Branca de Fruites i Hortalisses de la FCAC.