Organitza: Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA)
Data: dijous 21 d’abril 2022
Horari: de les 16h a les 19.30h
Lloc: Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona)
PROGRAMA
- 16.00 h Montse Rivero Urgell presidenta de l’ACCA donarà la benvinguda als nous socis i als assistents.
- 16.15 h S’iniciaran les intervencions següents:
– Francesc Reguant Fosas, Col·legi d’Economistes «El repte de l’alimentació sostenible».
– Anna Pallí Güell, de l’IRTA «Noves tendències en la producció d’aliments».
– Ricard Bou Novensa, de l’IRTA «Propietats nutricionals del peix i dels seus derivats».
– Mireia Porta Oliva, de la UAB «Vegetarianisme i vaganisme».
– Eulàlia Vidal García, de la URL «La reformulació d’aliments».
– Montserrat Banqué Molas «La llei del malbaratament alimentari». - 18.00 h Presentació del llibre d’Abel Mariné Font, membre emèrit de la Secció de Ciéncies Biològiques “Dietes. Una immersió ràpida”
- 18.30 h Assemblea general de socis
Veure programa complet en PDF aquí
ACCÉS A LA JORNADA
La jornada és gratuïta i oberta a tothom, no fa falta inscriure’s.
Aquest és l’enllaç per seguir la jornada a través de la plataforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82145556595?pwd=N3VEcUNMKzhFTExWdG9kOUNSc1dkQT09