Inici | 28/04/2021 |
---|
Jornada: El paper de les xarxes socials en la comunicació alimentària
Organtiza: DARP i Catalunya, on el menjar és cultura.
Jornada en línia
Programa
12.00 h Benvinguda i presentació
Sr. Càrmel Mòdol. Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP.
12.05 h La influència de les xarxes socials en la comunicació alimentària
Sra. Cristina González Oñate. Professora Titular de la Universitat Jaume I.
12.30 h El paper de les xarxes socials en l’estratègia de comunicació de les empreses del sector agroalimentari
Sra. Lorena Corfas. Directora de comptes de l’Agència de comunicació Tinkle.
13.00 h Taula rodona. Les xarxes socials i l’alimentació: font d’informació o de confusió?
Coordina: Sr. Isaac Salvatierra. Cap de Comunicació del DARP.
– Sr. Julio Basulto. Nutricionista i influencer.
– Sra. Carmen Redondo Borge. Directora de Relaciones Institucionales de la Confederación Española de Cooperativas de Consumidores y Usuarios – HISPACOOP.
– Sra. Nuria de Pedraza. Directora de comunicació d’AECOC.
14.00 h Fi de la jornada
Inscripcions
La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per a més informació podeu contactar amb: dgarciacar@gencat.cat
Aquesta jornada es realitza en línia.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.