Inici » Esdeveniments » Formació » Trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”

Trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”

Inici 29/07/2021

Trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”

El proper 29 de juliol de 2021 tindrà lloc la trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”, especialment dirigit a joves, en horari de 10:00 a 12:30 hores, a través de la plataforma Zoom. L’esdeveniment és de caràcter en línia i gratuït.

Introducció

En aquesta trobada es presentaran diferents projectes i iniciatives que han aprofitat les oportunitats de l’economia col·laborativa i de l’economia social en el medi rural.

La ponència introductòria estarà a càrrec de Raúl Contreras, emprenedor social de la Xarxa Ashoka i cofundador de “Nittúa: Plataforma per al canvi social”, qui presentarà les bases de l’emprenedoria social i col·laborativa.

A continuació, es presentaran cinc projectes molt diversos, protagonitzats per o adreçats a les persones joves, que cobreixen temes com la dinamització de l’economia social i solidària als obradors compartits, el crowdfunding o els nòmades digitals i els nous coliving i coworking rurals.

La sessió continuarà amb una taula debat sobre els reptes i oportunitats perquè els joves emprenguin en economia social i participativa en el medi rural, en la qual es respondrà, des de l’experiència, a les preguntes i inquietuds dels assistents.

Programa

Programa en format PDF

Inscripcions

Per participar, us podeu inscriure en el següent enllaç, fins al proper dia 26 de juliol de 2021.

Share This Post

Torna a Formació