Inici » Esdeveniments » Formació » Sant Isidre 2021

Sant Isidre 2021

Inici 14/05/2021

Us proposem dues interessants ponències per celebrar junts aquest Sant Isidre 2021

Data: Divendres, 14 de maig 2021
Hora: En línia, a les 19.00 h.
Esdeveniment exclusiu per a col·legiats/des, associats/des i preassociats/des.
Per celebrar aquest Sant Isidre virtual comptarem amb la participació de dos ponents excel·lents que presentaran en exclusiva per a vosaltres:

“Ens quedarem sense aigua?”

 

Dr. Elías Fereres. Enginyer agrònom per la Universitat Politècnica de Madrid i Doctor en ecologia per la Universitat de Califòrnia, és catedràtic de Producció Vegetal en la ETSIA de la Universitat de Còrdova. Acadèmic numerari de la Real Academia de Ingeniería IAS-CSIC. Ha exercit nombrosos càrrecs de responsabilitat relacionats amb l’agricultura i l’ecologia en organitzacions nacionals i internacionals.

 

 

“Viure amb entusiasme”

 

Dr. Victor Küppers, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Doctor en Humanitats, és professor a la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. Conferenciant i coach motivacional, expert en la gestió de l’entusiasme. Anteriorment va treballar com a vicepresident de Barna Consulting Group i Research Assistant de IESE.

 

US ESPEREM!

Per a participar cal que confirmeu la vostra assistència a través d’aquest formulari:
Rebreu l’enllaç per a connectar-vos el mateix dia durant el matí. Esdeveniment exclusiu per a col·legiats/des, associats/des i preassociats/des.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació