Inici » Esdeveniments » Agenda » Sessió informativa Agència de la Natura de Catalunya

Sessió informativa Agència de la Natura de Catalunya

Inici 26/10/2022 - 10:30

Sessió informativa Agència de la Natura de Catalunya

Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Format virtual

Concretament, durant el mes de novembre i desembre s’organitzaran vuit sessions deliberatives al territori i dues sessions sectorials, adreçades al món local i al món científic.

Per explicar-vos de primera mà aquest procés, es convoca una sessió informativa que tindrà lloc el proper 26 d’octubre, de 10.30h a 12h, en format virtual i que està oberta a qualsevol persona interessada.

La creació de l’Agència de la Natura de Catalunya ha de permetre d’aprofitar les nombroses oportunitats ambientals, econòmiques i socials derivades de la conservació de la natura. Per a donar resposta a les necessitats que s’han esmentat, és necessària i pot ésser molt útil la creació d’un organisme estable i amb un cert grau d’independència i capacitat d’actuació que pugui optimar els recursos disponibles i augmentar l’eficàcia de l’Administració; un organisme orientat a l’acció, que resolgui la insuficiència de les estructures administratives clàssiques, tal com ja s’ha esdevingut en molts dels països de referència en l’àmbit de les polítiques ambientals. La creació i les funcions de l’Agència de la Natura de Catalunya s’emmarquen en les competències que l’article 144 de l’Estatut d’autonomia de Catalunya atorga a la Generalitat. El Parlament de Catalunya va aprovat la creació de l’Agència de la Natura de Catalunya, una nova entitat de dret públic que aglutinarà la protecció, la planificació, la gestió, la restauració, la millora i l’estudi del medi natural de Catalunya, tant en l’àmbit continental com marí.

Enllaç a la sessió

https://youtu.be/BwZy9jLlYXQ

Més informació

Trobareu més informació del procés de participació aquí

Aportacions

Les vostres aportacions les podeu fer através del COEAC enviant-les per correu electrònic a: agronoms@agronoms.cat abans del  20 de gener de 2023.

 

Share This Post

Torna a Formació