Inici » Àgora » Procés de participació per redactar els estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya

Procés de participació per redactar els estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya

Procés de participació per redactar els estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya

El 2 juliol de 2020, el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 7/2020 de l’Agència de la Natura de Catalunya.

Per constituir de manera efectiva aquest nou ens, cal aprovar-ne els estatuts. Ara, el Govern de la Generalitat de Catalunya els ha començat a redactar i ha obert un procés de participació ciutadana per debatre aspectes clau de la governança i el desplegament territorial de la futura Agència.

Per explicar de primera mà aquest procés, és prevista una sessió informativa que tindrà lloc el proper 26 d’octubre, de 10.30h a 12h, en format virtual i que està oberta a qualsevol persona que hi estigui interessada. Enllaç a la sessió: https://youtu.be/BwZy9jLlYXQ

A més, durant el mes de novembre i desembre, s’organitzaran vuit sessions deliberatives al territori i dues sessions sectorials, adreçades al món local i al món científic.

8 sessions territorials presencials (Terres de l’Ebre (Enllaç extern)Alt Pirineu (Enllaç extern)Penedès (Enllaç extern)Lleida (Enllaç extern)Catalunya Central (Enllaç extern)AMB – Barcelona (Enllaç extern)Camp de Tarragona (Enllaç extern) i Girona (Enllaç extern)), i 2 sessions sectorials en línia (Món científic (Enllaç extern) i Entitats representatives del món local (Enllaç extern)).

Trobaràs tota la informació del procés de participació a: https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura

Pots fer les teves aportacions a través del COEAC, enviant les teves consideracions a: agronoms@agronoms.cat

DOCUMENTACIÓ RELACIONADA

Font: Agència de la Natura de Catalunya – Participa gencat

 

Share This Post