Inici » Esdeveniments » Formació » Smart Primary – Fira Internacional

Smart Primary – Fira Internacional

Organitza: Col·legis Enginyers Comunitat Valenciana

Inici 10/02/2021

Fira sobre innovació de tecnologies associades al sector primari i la seva logística

Una oportunitat única per a conèixer les novetats del sector. Tant si pertanys al sector productiu, com si estàs interessat en el sector de la logística i el transport de productes primaris, trobaràs empreses, professionals i fins i tot usuaris amb els quals poder conversar i compartir idees i solucions. En #SmartPrimary trobaràs tot el necessari per a augmentar la competitivitat del teu negoci, mitjançant la participació en les xerrades i conferències, o l’assistència a taules rodones amb les novetats tecnològiques per al sector. Tant si ets agricultor, ramader o formes part de la cadena de subministrament, #SmartPrimary és el teu lloc de trobada anual. On les administracions posaran al dia les seves noves actuacions.

La Fira

La fira virtual estarà oberta els dies 10 i 11 de febrer. Cada expositor disposarà d’atenció personalitzada mitjançant xat o videoconferència en horaris que cadascun d’ells pugui fixar.

La visita a cada estand dels expositors es realitzarà a través de la plataforma, podent concertar cita prèvia si així es desitja. Cada expositor tindrà capacitat de mostrar els seus productes, la seva publicitat i d’interacció personalitzada.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This Post

Torna a Formació