Inici » Esdeveniments » Formació » Trobada presencial – Comissió d’Agrosèniors del COEAC

Trobada presencial – Comissió d’Agrosèniors del COEAC

Inici 04/10/2023
  • Dimecres, 4 d’octubre de 2023
  • A les 12 hores
  • Seu COEAC Barcelona (Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a)

Dirigit a col·legiats i col·legiades del COEAC.

La Comissió d’Agrosèniors del COEAC organitza una trobada presencial el proper dimecres 4 d’octubre, per trencar una mica amb la distància que tenen en les trobades mensuals, a través de les pantalles. I, com ja és habitual, obren la convocatòria a la resta de companys i companyes.

La trobada començarà amb una xerrada al mateix Col·legi i seguirà amb un dinar de germanor, prèvia inscripció en el formulari de més avall.

XERRADA: “L’AGRICULTURA EN TEMPS D’INCERTESA I ESPERANÇA” (SEGONA PART)

La ponència serà la continuació de l’#Àgora_Agrònoms que va tenir lloc el passat 5 de juliol (visualitza’l en aquest enllaç), sobre l’agricultura en temps d’incertesa i esperança.

El ponent serà Robert Savé Monserrat, llicenciat en Biologia i Doctor en Ciències per la UAB, investigador emèrit de l’IRTA, especialista en els camps de la viticultura i el canvi climàtic, i professor d’ecologia en l’UAB, en el màster d’Ecologia Terrestre i en la comissió de doctorats del Departament d’Ecologia, entre moltes altres coses.

DINAR DE GERMANOR

Després de la xerrada, els assistents que ho vulguin podran anar a dinar en un restaurant a prop del Col·legi, per un menú del dia amb un preu aproximat de 20€.

Durant el dinar, els membres de la Comissió aprofitaran per parlar del funcionament d’aquesta i de les properes activitats.

Inscripcions

Per inscriure’t a la xerrada i/o al dinar, has d’emplenar el formulari que trobaràs a continuació.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació