Inici » Esdeveniments » Formació » Visita tècnica a les instal·lacions aqüícoles de l’IRTA La Ràpita a Les Terres de l’Ebre

Visita tècnica a les instal·lacions aqüícoles de l’IRTA La Ràpita a Les Terres de l’Ebre

Inici 03/05/2024

Activitat organitzada per la Comissió d’Agrosèniors i dirigida a col·legiats, col·legiades, preassociats i preassociades del COEAC.

Presentació

Ens dirigirem a les instal·lacions aqüícoles de l’IRTA situades a La Ràpita, a les Terres de l’Ebre, amb el propòsit de conèixer de ben a prop els espais on es duen a terme les investigacions i processos relacionats amb el programa d’Aqüicultura.

Aquest programa té l’objectiu principal d’investigar sobre espècies aquàtiques noves i ben establertes per millorar la seva qualitat, domesticació, nutrició, productivitat i sostenibilitat en l’àmbit comercial, així com per a la innovació i el desenvolupament de nous mètodes biotecnològics.

En aquesta sortida ens acompanyarà en Ricard Carbó i Bacaicoa, Responsable dels centres de l’IRTA a Les Terres de l’Ebre.

Programa

  • 10:45h – Punt de trobada.
  • 11:00h – Inici de la visita
  • 13:00h – Fi de la visita
  • 13:00h – Dinar

Després és previst un dinar a un restaurant de la zona amb un preu aproximat de 20€. 

Inscripcions

Per inscriure’t a la visita i/o al dinar, has d’emplenar el formulari que trobaràs més avall, abans del dilluns 29 d’abril de 2024.

  • Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
  • En cas de que t’hagis inscrit i no puguis assistir, caldria que ens ho comuniquessis el més aviat possible.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació