Inici » Esdeveniments » Formació » Xerrada participativa gratuïta: “El model ORSC, de Coaching Sistemes Relacionals i Organitzacionals”

Xerrada participativa gratuïta: “El model ORSC, de Coaching Sistemes Relacionals i Organitzacionals”

Inici 21/09/2017
Modalitat Presencial
Lloc COEAC
Passeig Gràcia, 55, 6è.6a. Barcelona

Nota: Xerrada cancel·lada!!

Presentació

ORSC és un model d’intervenció per a que tots el actors als equips de treball, a les xarxes relacionals i a  les empreses, actuen com a una veritable xarxa de converses i  d’accions productives orientades a l’obtenció de resultats.

En tots els equips de treball i totes les  organitzacions els objectius, les responsabilitats i les tasques determinen amb qui ens hem de relacionar.

La qualitat i efectivitat de les relacions interpersonals insídeix en els resultats. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que el resultat d’un equip pot ser igual, major o menor que lo aportat pels seus integrants. Això depèn de l’efectivitat  dels sistemes relacionals i organitzacionals.

En aquesta sessió es presentarà aquest model ORSC, i també, amb la participació dels assistents, es treballaran casos reals, que et permetran experimentar el potencial i impacte.

Ponent

Carol Westerman, facilitadora ORSC

Inscripcions

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, fins el 19 de setembre 2017.

Places limitades.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre la xerrada si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Horari

De les 18h. a les 20h.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a Formació