Inici » Àgora » Bones valoracions i participació a la jornada sobre casos pràctics de valoracions agràries

Bones valoracions i participació a la jornada sobre casos pràctics de valoracions agràries

Bones valoracions i participació a la jornada sobre casos pràctics de valoracions agràries

3a jornada sobre valoracions: Casos pràctics de valoracions agràries

El dijous 16 de maig va tenir lloc en format mixt la tercera jornada sobre valoracions organitzada per la Comissió de Valoracions i Peritatges, presentada i moderada pel company Bernat Blasi, i oberta a tot el nostre col·lectiu. En aquesta jornada es van abordar “Casos pràctics de valoracions agràries”, tot procurant repassar l’ampli ventall de casuístiques, eines de treball, dificultats, possibilitats i oportunitats que es troba l’Enginyer/a Agrònom/a en el seu dia a dia quan rep un encàrrec professional consistent en una valoració o taxació de la nostra temàtica o àmbit competencial.

Va quedar palès que la valoració agrària combina dos factors igualment rellevants, que van inexorablement units:

Per una part, la ciència valorativa, en forma de coneixements, criteris tècniques i metodologies valoratives, que va sintetitzar amb encert el company Zein Kallas, Catedràtic d’Economia Agroalimentària de la EEABB. Per altra, l’experiència, el sentit comú i la prudència, que comunament coneixem com a “ofici”, que va procurar exposar el company Pau Oromí, director i Soci fundador de 2AGRO Valoracions i Peritatges amb diversos exemples de casos reals.

Només exagerant una mica, podem arribar a assimilar la Valoració com un art o disciplina artística, que tracta de combinar el rigor tècnic amb l’experiència, la sensibilitat i l’ofici.

La Jornada tècnica va merèixer l’interès dels assistents presencials i per videotrucada, com ho acrediten les interessants preguntes que es van fer arribar als ponents, així com el debat fructífer que es va generar sobre diverses qüestions.

Visualitza el vídeo complet de la jornada

Clica aquí per visualitzar la gravació de la jornada “Casos pràctics de valoracions agràries.”

Presentacions de la jornada

Enquesta

Des de la Comissió de Valoracions sol·licitem la vostra col·laboració per a ajudar-nos a escollir noves activitats i jornades que puguin resultar del vostre interès. Agrairíem que responguéssiu a les consultes que us fem arribar amb la següent enquesta. Serà només un minut!

ACCÈS A L’ENQUESTA

Share This Post