Inici » Àgora » El 75è aniversari del CGCOIA arrenca amb un acte institucional a Madrid

El 75è aniversari del CGCOIA arrenca amb un acte institucional a Madrid

El 75è aniversari del CGCOIA arrenca amb un acte institucional a Madrid

Aquest any es commemora el 75è aniversari de la creació del Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms (CGCOIA), per això s’ha dissenyat un calendari d’activitats que combina la presència institucional amb la memòria històrica, la divulgació i la comunicació social. L’objectiu: compartir, amb una veu col·lectiva, qui som els enginyers agrònoms, què hem aconseguit aquestes set dècades i mitja d’història i, sobretot, cap a on ens dirigim.

El dijous 29 de maig, van començar les celebracions amb un acte institucional celebrat al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, presidit pel ministre Luis Planas. La trobada va reunir representants de l’administració pública, els col·legis oficials i la cadena de valor agroalimentària. Amb el lema “Enginyeria agronòmica: l’arrel del progrés”, es va valorar el paper de l’enginyeria agronòmica en el desenvolupament del país.

  • El president del Consell, Baldomero Segura, va reivindicar el paper fonamental que els enginyers agrònoms han exercit al llarg de la seva història i la seva tasca crucial en la transformació i el desenvolupament del nostre país.
  • El ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, va assenyalar que els enginyers agrònoms són els pilars de la modernització de l’agricultura espanyola.

En representació del COEAC, hi van assistir la degana, Conxita Villar, el vocal d’afers exteriors, Carlos Estaran.

Reportatge fotogràfic

Consulta aquí el reportatge fotogràfic de la jornada.

Important impacte als mitjans de comunicació de l’acte de commemoració del 75 aniversari del CGCOIA

Des del punt de vista dels mitjans de comunicació, tant el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, com el mateix Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms van emetre notes de premsa el mateix dia 29, amb la finalitat de difondre l’esdeveniment al conjunt del sector agroalimentari i la societat en general.

La informació va ser distribuïda per dues de les principals agències de comunicació a Espanya, EFE i Europa Press. A curt termini, les notes de premsa emeses van tenir un impacte en 15 mitjans de comunicació de diferent caràcter, tant generalistes com especialitzats, els dies 29 i 30 de maig i el 2 de juny.

Ressó als mitjans

Document del ressó en format PDF.

Share This Post