Inici » Àgora » Ampliació de la informació del RIAAC al web del DAAM

Ampliació de la informació del RIAAC al web del DAAM

Ampliació de la informació del RIAAC al web del DAAM

Al web del DAAM ja es publiquen i actualitzen mensualment diversos llistats amb informació dels establiments industrials inscrits al Registre d’Indústries Agràries i Alimentàries de Catalunya (RIAAC). A partir d’ara s’amplia amb un nou llistat, on es classifiquen els establiments segons quina sigui la seva titularitat (Cooperatives, SAT, SA, SL, particulars, ajuntaments i altres).

El RIAAC és un registre gestionat pel DAAM, on s’inscriuen les indústries d’activitats agràries, alimentàries, forestals i de pesca ubicades a Catalunya; i té com a finalitat poder disposar, de manera permanent i actualitzada, de la informació per dur a terme una política de gestió i de foment de les indústries agràries i alimentàries.

L’accés a la informació es pot fer al web del Departament (http://www20.gencat.cat/portal/site/DAR) seguint la ruta següent: Àmbits d’actuació – Alimentació. Indústria agroalimentària – RIAAC, on fins ara es podien trobar els tres llistats següents:

1 – Llistat de les indústries ordenat per comarques en format pdf.
2 – Llistat de les indústries ordenat per activitats en format pdf.
3 – Llistat de les indústries en format Excel.

A partir d’ara s’ha afegit un nou llistat en format pdf. que tal i com hem comentat ordena els establiments segons la seva titularitat. A més, al llistat Excel s’ha afegit una columna amb aquesta mateixa informació.

També apareix en aquesta pàgina web tota la informació necessària per a la tramitació: inscripció, modificació i baixa al RIAAC, així com els llocs on fer aquesta tramitació o bé obtenir informació al respecte.

La publicació de les dades del RIAAC al web del DAAM té l’objectiu de posar a l’abast de terceres persones, empreses i organitzacions les dades de totes les indústries agràries i alimentàries de Catalunya.

Informació relacionada

Share This Post