Inici » Àgora » Article del company Fernando Ortega: “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién le pone el cascabel al gato?”

Article del company Fernando Ortega: “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién le pone el cascabel al gato?”

Article del company  Fernando Ortega: “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién le pone el cascabel al gato?”

Publicat a la revista digital Food retail & food service  el dia 16 de novembre 2021 article “La sostenibilidad en el sector agroalimentario: ¿quién le pone el cascabel al gato?” del company Fernado Ortega.

Article

La reflexió de Fernando Ortega Mediero a Food Retail & Service

Fa unes quantes setmanes vaig començar a llegir un llibre sobre la biografia d’un directiu important del sector d’alimentació. En principi vaig pensar que faria referència a un de tants personatges que, arribada una època, decideixen immortalitzar la seva vida deixant per escrit allò que van fer, preferentment els èxits.

La veritat és que em va sorprendre i em vaig decidir perquè fos l’encapçalament d’aquest article. El personatge en concret era Peter Brabeck-Letmathe i el llibre “Ascensions”. He pogut extreure interessants conclusions i aprenentatges del mateix. Entre elles, com la paraula SOSTENIBILITAT ha tingut …

Llegeix l’article aquí

 

 

Share This Post