Inici » Àgora » Procés participatiu per a la definició de l’Estratègia Alimentària de Catalunya

Procés participatiu per a la definició de l’Estratègia Alimentària de Catalunya

Procés participatiu per a la definició de l’Estratègia Alimentària de Catalunya

S’inicia el procés participatiu per a la definició de l’Estratègia Alimentària de Catalunya.  Des de la Generalitat de Catalunya es vol impulsar una estratègia alimentària de país per al període 2021-2026, que aposti per un sistema alimentari sostenible, competitiu i arrelat al territori, que produeixi uns aliments accessibles, saludables i de qualitat, reconeguts pels consumidors.

Amb aquesta finalitat s’ha iniciat el procés de redacció del Pla Estratègic de l’Alimentació a Catalunya, i volen comptar amb la vostra participació. Podeu participar des de la pàgina participa.gencat.cat, des de la qual podreu:

1.  Indicar quins creieu que han de ser el objectius principals i les estratègies d’actuació prioritàries d’aquest Pla, mitjançant aquest qüestionari (disponible fins al final d’aquesta setmana).

2.  Consultar, revisar i fer noves propostes d’actuació per assolir aquests objectius.

3.  Realitzar la inscripció a les sessions de debat en línia que es faran al llarg del mes de juny per fer propostes d’actuacions i iniciatives. Les diferents sessions tractaran cada un dels eixos de treball del Pla i en cal inscripció prèvia a la pàgina web:

– 15/06: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular. Inscripcions aquí

– 17/06: un sistema propi i arrelat al territori. Inscripcions aquí

– 22/06: un sistema just, equitatiu i cohesionat. Inscripcions aquí

– 29/06: un sistema  saludable i de confiança. Inscripcions aquí

 

Informar-vos que aquesta tardor estan previstes també unes sessions de participació presencials, si la situació sanitària ho permet, per debatre la manera en què les iniciatives i les actuacions es concreten a cada territori de la manera més adequada possible per donar resposta a les seves necessitats específiques.

Participa

Comptem amb la vostra participació per construir entre tots i totes la estratègia alimentària del país.

Connecta’t, participar-hi i  fes el seguiment a #ConsellCatalàAlimentació #FuturAlimentació !

Share This Post