Inici » Àgora » BEQUES D’ASSISTÈNCIA pel Congrés Internacional “Adapting Animal Production to Changes for a Growing Human Population” (Lleida, 19, 20 i 21 de Maig 2010)

BEQUES D’ASSISTÈNCIA pel Congrés Internacional “Adapting Animal Production to Changes for a Growing Human Population” (Lleida, 19, 20 i 21 de Maig 2010)

BEQUES D’ASSISTÈNCIA pel Congrés Internacional “Adapting Animal Production to Changes for a Growing Human Population” (Lleida, 19, 20 i 21 de Maig 2010)

El Col.legi, entre d’altres, ha col.laborat amb la UdL en l’organització del Congrés Internacional sobre Producció Animal que tindrà lloc a Lleida els dies 19, 20 i 21 de maig de 2010.

+Informació

El Col.legi, entre d’altres, ha col.laborat amb la UdL en l’organització del Congrés Internacional sobre Producció Animal que tindrà lloc a Lleida (Universitat de Lleida Cappont -Auditorium Centre de Cultures) els dies 19, 20 i 21 de maig de 2010.

El congrés s’ha organitzat en el marc de les activitats de la Fundació Ensminger, actualment amb seu a Iowa State University (EE.UU) i tradicionalment dedicada a promoure conferències i cursos relacionats amb la producció animal arreu del món.

El programa de la conferència abasta diversos temes d’actualitat relacionats amb la producció animal, com ara la producció mundial d’aliments, la nutrició, la genètica, la salut i el benestar animal, els reptes medioambientals, la qualitat dels productes i la formació de científics i empresaris en ramaderia. Cadascun d’aquests temes serà introduït per un ponent de reconegut prestigi internacional.
Per tal de promoure la participació del nostre col.lectiu, el Col.legi ofereix al seus col.legiats 4 beques per a assistir-hi. Els interessats/ades poden sol.licitar-ho mitjançant el formulari de sol·licitud . L’assignació es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Més informació

FORMULARI SOL·LICITUD BECA AL COEAC

Share This Post