Inici » Àgora » El company Carles Estaran modera una taula de reflexió sobre la sequera, en el marc de la Fira de Sant Miquel

El company Carles Estaran modera una taula de reflexió sobre la sequera, en el marc de la Fira de Sant Miquel

El company Carles Estaran modera una taula de reflexió sobre la sequera, en el marc de la Fira de Sant Miquel

El passat dijous 28 de setembre, en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, va tenir lloc una jornada titulada “Què n’hem après de la sequera del 2023. Taules de Reflexió“, organitzada pel DACC, l’Escola Agrària de Tàrrega i l’Oficina del Regant, i amb la col·laboració, entre d’altres, del COEAC. La jornada va comptar amb la participació del vocal d’afers exteriors del col·legi, Carles Estaran, com a moderador d’una taula de reflexió.

Aquest esdeveniment tenia com a objectiu abordar el desafiament urgent que representa la sequera al nostre territori, ja que és un tema d’interès comú i ens afecta a tots. Per aquest motiu, es van preparar tres taules de reflexió per abordar la problemàtica des de diferents perspectives: la taula de reflexió agronòmica, la taula de reflexió dels gestors de l’aigua i la taula de reflexió climàtica, la qual estava moderada pel company Carles Estaran.

A més del vocal d’afers exteriors en representació del COEAC, la jornada també va comptar amb la participació dels companys Joan Girona, Jordi Civit i Antonio Enjuanes.

   

Share This Post