Inici » Àgora » Buresinnova de la companya Silvia Burés, guanyadors del primer premi “Mercabarna Innova”

Buresinnova de la companya Silvia Burés, guanyadors del primer premi “Mercabarna Innova”

Buresinnova de la companya Silvia Burés, guanyadors del primer premi “Mercabarna Innova”
 Buresinnova de la companya Silvia Burés, guanyadors del primer premi "Mercabarna Innova"

El dia 14 de novembre de 2018 es van  lliurar, per tercer any consecutiu, els premis ‘Mercabarna Innova’.

“Amb aquests guardons, Mercabarna pretenen fomentar i premiar la innovació entre les 700 pimes agroalimentàries situades a Mercabarna”.

En aquesta 3a edició dels premis, 14 empreses de Mercabarna han presentat 15 projectes innovadors orientats al: desenvolupament de producte, la millora de processos, nous models de negoci, innovació en matèria de mobilitat i sostenibilitat, i en orientació al client.

El primer premi ha estat per Buresinnova de la companya i degana del COEAC, Silvia Bures, pel projecte Horts urbans sostenibles.

 

1er Premi: Horts urbans sostenibles

​El primer premi, guardonat amb 8.000€, se l’ha endut l’empresa Burésinnova, conjuntament amb l’IRTA (Institut de Recerca Tecnoalimentària de Catalunya) i altres col·laboradors, que han ideat un sistema totalment natural i senzill per reaprofitar l’aigua i els fertilitzants que es fan servir per regar els horts urbans o les superfícies enjardinades de terrasses i jardins. El sistema funciona amb terra, que fa de filtre, i algues, que eliminen els bacteris i altres contaminants. És, per tant, econòmic i totalment natural.

Més informació

Share This Post