Inici » Àgora » Celebració de Sant Isidre 2019

Celebració de Sant Isidre 2019

Celebració de Sant Isidre 2019

Et contem el decurs de les celebracions que varem organitzar per la festivitat de Sant Isidre

El tercer cap de setmana de març, com mana la tradició, els enginyers i enginyeres agrònomes de les diferents demarcacions ens vam reunir per celebrar la festivitat de Sant Isidre. Els companys i companyes de Lleida van organitzar un sopar al restaurant El Parador del Roser el divendres 17 de maig. Per altra banda, a Girona es va organitzar una visita al Temps de Flors i dinar d’arrossada feta com cada any pel company Frederic, el dissabte 18 de maig  obert a totes les demarcacions, a la que van unir-se també els companys/es de Barcelona.

SOPAR DE SANT ISIDRE A LLEIDA

Prop d’una seixantena de persones es van reunir per a sopar en motiu de Sant Isidre a Lleida. La vetllada va ser presentada per la delegada del Col·legi a Lleida, Conxita Villar, qui va agraïr l’assistència dels participants, autoritats i col·legis professionals presents a la celebració.

A l’acte van participar també algunes autoritats de la ciutat, com l’alcalde Sr. Fèlix Larrosa, el Director del serveis territorials del DARP a Lleida, Sr. Ferran De Noguera, també  el Sr. Narciso Pastor, com a representant de l’ETSEA i també vam comptar amb la presència de representants de col·legis professionals de Lleida:  el Sr. Guillem Boira, President del Col·legi d’Enginyers Industrials, i La Sra. Teresa Milà, Tresorera del  Col·legi de Veterinaris .

Després de sopar va tenir lloc un sorteig de regals, que ens van fer arribar de diferents empreses relacionades amb el sector: ACTEL, ARESTÉ I TEIXIDÓ – Oli Oliva , CONSELL COMARCAL SEGRIÀ, CORPORACIÓ AGROALIMENTÀRIA GUISSONA, DAMM, DIPUTACIÓ LLEIDA, FRUILAR, MAHOU-SAN MIGUEL, UDLVALLCOMPANYS, d’aquesta manera es va poder obsequiar als companys i companyes assistents.

A continuació, adjuntem una galeria de fotografies de l’esdeveniment.

Enllaç a: ÀLBUM DE FOTOGRAFIES COMPLET 

VISITA A TEMPS DE FLORS I ARROSSADA DE’N FREDERIC A GIRONA

El dia següent els companys i companys de la demarcació de Girona varen organitzar una visita a l’exposició floral Temps de Flors, que es realitza cada any a la mateixa ciutat i, com ja ve sent tradició, varem dinar d’arrossada de’n Frederic. Per això, es va convocar a totes les demarcacions i van assistir company/es d’arreu de Catalunya.

La visita a l’exposició a l’aire lliure va agradar molt als participants ja que les intervencions que es mostren al llarg del centre històric de la ciutat són una mostra artística molt sorprenent i recomanable per a tots els públics. El temps ens va acompanyar durant quasi bé tot el matí. Una vegada acabada la visita vam anar a agafar forces al restaurant el Cau de l’Esport on ens esperava el company Frederic, amb una arrossada per una cinquantena de comensals. L’arrossada va complir i superar una vegada més les expectatives que teníem els presents, i vam poder gaudir d’un dia en companyia d’agrònoms i agronòmes tot celebrant el nostre patró.

MITJANS DE COMUNICACIÓ

Notícia al Segre

Share This Post