Inici » Àgora » La Comissió Europea busca experts per formar part de missions de recerca i innovació

La Comissió Europea busca experts per formar part de missions de recerca i innovació

La Comissió Europea busca experts per formar part de missions de recerca i innovació

Aquestes missions seran iniciatives que serviran per trobar solucions a alguns dels grans reptes als quals s’enfronten els ciutadans europeus

 

La Comissió Europea ha obert una convocatòria per a aquelles persones interessades en formar part de les “Mission Boards” en els àmbits de l’adaptació al canvi climàtic i transformació social, els oceans, mars, la salut del sòl i l’ alimentació.

Les “Mission Boards” són juntes d’experts que assessoraran la Comissió per tal d’identificar i implementar les missions del programa de recerca i innovació Horizon Europe. Aquestes missions seran iniciatives que serviran per trobar solucions a alguns dels grans reptes als quals s’enfronten els ciutadans europeus, amb l’objectiu de contribuir a una millora real en la vida dels ciutadans i de la societat en general.

Les “Mission Boards” estaran formades, cada una, per un màxim de 15 experts independents d’alt nivell que ajudaran a configurar les missions, incloent-hi els seus respectius objectius, indicadors i terminis.

Data límit convocatòria

La data límit per a presentar-se a la convocatòria és l’11 de juny de 2019.

Més informació

Share This Post