Inici » Àgora » Molt bona valoració de la 8a edició del curs d’introducció a QGIS

Molt bona valoració de la 8a edició del curs d’introducció a QGIS

Molt bona valoració de la 8a edició del curs d’introducció a QGIS

La vuitena edició del curs d’introducció al QGIS aplicat a l’enginyeria agrària ha obtingut molt bona valoració per part dels assistents

El dia 20 de maig va concloure el curs d’introducció al QGIS aplicat a l’enginyeria agrària, organitzat pel Col·legi a la seu de Barcelona. El curs es va dur a terme en tres sessions i va tenir una durada de 24h. Els i les alumnes van poder assolir les nocions bàsiques per manejar sistemes d’informació geogràfica amb el software lliure QGIS.

En termes generals, es va explicar com instal·lar l’aplicació, la configuració del programa i aplicacions, la visualització i consulta de cartografia remota, una introducció als plug-ins de QGIS i el desenvolupament de dos casos pràctics.

Els assistents van acabar el curs havent complert la majoria de les seves expectatives i amb ganes de aprofundir més en l’utilització de les eines que ofereix el programa.

RESULTATS DE L’ENQUESTA DE VALORACIÓ

(1 = poc / 2 = Suficient / 3 = Bastant / 4 = Notablement / 5= Molt)

Contingut del curs 4,4
Qualitat del ponent  Antoni Riba, Vertex 4,9
Documentació 3,6
Us ha aportat informació interessant 4,3
Ha valgut la pena assistir-hi 4,8
Organització, horaris, coordinació 4,4
Preu del curs 3,7
Equipament i condicions de la sala 4,3
Grau de satisfacció en general 4,5

 

Aquestes dades es corresponen amb la mitjana de la valoració per a cada paràmetre. La qualitat del professorat va ser el que va obtenir millor puntuació, i el grau de satisfacció en general és alt. Estem satisfets en la participació i el funcionament del curs i el Col·legi continuarà treballant per dur a terme les suggerències que ens van fer arribar a través de les enquestes de satisfacció.

Share This Post