Inici » Àgora » #COEACambtu

#COEACambtu

#COEACambtu

Renovem la pòlissa de la nostra Assegurança de Responsabilitat Civil professional amb importants millores.

En moments com els que estem vivint, ens mereixem escoltar bones notícies, i més si venen del reconeixement al treball ben fet.

Gràcies a la baixa siniestralitat mostrada pel nostre col·lectiu i a la capacitat de negociació per agrupar més de 7.000 col·legiats/des sota una mateixa pòlissa, s’ha aconseguit rebaixar un 13% la prima que es paga amb el visat.

Som una professió fiable, responsable, que treballa per protegir l’interés general i això té la seva recompensa. 

Comptem amb un model de ARC còmode, sostenible i inclusiu per a tots els col·legiats/des: una prima bàsica (*) i una prima ampliada (**) que sols es paga quan es visa un treball professional. Quan treballes, pagues; si no treballes no pagues.

Tenim un model que evita fer importants desemborsaments inicials sense conèixer l’horitzó laboral que s’espera, qüestió que ajuda tant als col·legiats/des que inicien la seva activitat professional com aquells que tenen una activitat assentada, que han de fer front a èpoques d’incertesa, tal i com per desgràcia, ens sacseja a l’actualitat. Això és possible gràcies a l’esperit col·lectiu de la nostra pòlissa.

La vostra diligència i confiança amb el Col·legi fa que tots aniguem a la mateixa direcció: ser millors i més competitius. 

Per altra banda, i com no podria ser d’altra manera, seguim confiant en  Mapfre, per mitjà de la correduria  Adartia: una aliança segura amb dues empreses líders a l’àmbit de la responsabilitat civil professional. Ells ens coneixen i entenen els nostres treballs.

Sense cap dubte tenim la millor pòlissa de ARC que existeix per cubrir la responsabilitat dels enginyers agrònoms. Una cobertura dissenyada “ad hoc” per a cobrir la inmensa varietat de d’activitats professionals de les que som responsables: projectes, direccions d’obra, sanitat vegetal, producció animal, direcció d’explotacions, nutrició vegetal, direcció tècnica, operacions a indústries, informes, peritatges, valoracions, desenvolupaments tècnics, assajos, qualitat, seguretat alimentària, traçabilitat, agricultura de precissió i una infinitat de treballs als que hem demostrat un saber fer excel·lent, que ha tingut premi.

no ens podem oblidar dels funcionaris, també coberts de manera òptima amb la nostra pòlissa i part fonamental de la nostra funció a la societat.

Les properes setmanes us anirem detallant la resta de millores tècniques aconseguides i incorporarem a la web la síntesis de la pòlissa i els corresponents bulletins d’ampliació de cobertura.

Gràcies per la vostra confiança!

Share This Post