Inici » Àgora » El treball del enginyers agrònoms és essencial en la crisi sanitària COVID-19

El treball del enginyers agrònoms és essencial en la crisi sanitària COVID-19

El treball del enginyers agrònoms és essencial en la crisi sanitària COVID-19

Explica’ns com estàs treballant durant l’estat d’alerta

Som conscients que en aquests moments de crisis sanitària per COVID-19 l’activitat del sector agroalimentari és bàsica per tal de dotar a la població d’aliments en quantitat i de qualitat. És per això que sabem que molts i moltes no heu parat i estem convençuts que gràcies a la nostra tasca #PodemCanviarElMón.

Els enginyers agrònoms ens dediquem a l’assessorament i la gestió al llarg de tota la cadena agroalimentària en qüestions tan rellevants com la sanitat vegetal, la seguretat alimentària i el control dels processos tan productius, com de transformació i distribució  d’aliments.

Per tal de saber quin és el paper essencial que esteu desenvolupant aquests dies i poder donar visibilitat a la important tasca que exerceixen al dia a dia els professionals que treballem en tota la cadena agroalimentària.

Et demanem si podries dedicar uns minuts a contestar aquest

FORMULARI  

A més ens agradaria que si estàs duent a terme alguna acció de voluntariat per ajudar a paliar els efectes de la crisis sanitària, ens ho comuniquis a agronoms@agronoms.cat per tal de fer ressò de la solidaritat del col·lectiu.

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra feina essencial i per la col·laboració. Les oficines tècniques del Col·legi estan a la vostra disposició per a qualsevol qüestió.

Share This Post