Inici » Àgora » Conclusions del IV Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

Conclusions del IV Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

Conclusions del IV Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

El IV Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, que es va celebrar a Còrdova del 15 al 18 d’octubre sota el lema: “Reptes Tecnològics, innovació i apostes de futur en Enginyeria Agroalimentària i Medi Rural”, ha comptat amb la participació de 515 congressistes i més de 100 interessants ponències.

Conclusions i Recomanacions

Conclusions i recomanacions 

www.conagronomos2018.com

La nostra participació

Destaquem alguns dels moments en que ha participat el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya:

  • El company Agustí Jardí, president de la Comissió BIM va presentar la ponència: “L’Enginyer Agrònom i el BIM. Avantatges per al col·lectiu” insistint un cop més en la importància del BIM, una nova metodologia de treball col·laboratiu que millora l’eficiència, essent un vector de canvi en l’enginyeria agroalimentària. Una interessant caixa d’eines per a l’enginyer agrònom.

 

  • El company Josep Maria Franquet va presentar “El nou sistema de sembra en sec de l’arròs” explicant les raons d’aquesta nova tècnica i els avantatges que aporta.

  • El company Gabriel Perez de la UdL va parlar sobre “Cobertes enjardinades i sistemes verticals de vegetació en edificis” explicant les seves investigacions sobre els efectes i estalvis energètics que suposen i com motoritzar-les amb els edificis, així com els reptes de futur.

 

A més, la degana Silvia Burés va ser l’encarregada de presentar les ponències del dia 15 d’octubre per a la sessió “Apostes de futur de la relació entre Agricultura i Societat” i el vocal d’afers exteriors i vocal d’ANIA, Carles Estaran, ha format part del Comitè Científic del Congrés.

 

Foto de familia al final de l'acte de cloenda del IV Congrés Nacional d'Enginyers Agròmons - Conagrónomos18

Foto de familia al final de l’acte de cloenda del IV Congrés Nacional d’Enginyers Agròmons – Conagrónomos18

 

Share This Post