Inici » Àgora » Consulta sobre l’estratègia per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT)

Consulta sobre l’estratègia per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT)

Consulta sobre l’estratègia per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT)

Us comuniquem que s’ha obert el procés de consulta pública sobre el document de treball de la RIS3CAT: Estratègia d’Especialització Intel•ligent de Catalunya i us demanem la vostra participació.

Us comuniquem que s’ha obert el procés de consulta pública sobre el document de treball de la RIS3CAT: Estratègia d’Especialització Intel·ligent de Catalunya.

Les estratègies regionals d’innovació per a l’especialització intel·ligent (regional innovation strategies for smart specialisation, RIS3) són un element clau de l’estratègia Europa 2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador. En l’aposta decidida per convertir el coneixement i la innovació en una prioritat, la UE demana als governs (com a condició prèvia per accedir als fons europeus en el període 2014-2020) que elaborin estratègies de la RIS3 amb l’objectiu de donar coherència a les inversions en recerca i innovació i optimar l’impacte en el desenvolupament econòmic i social de les regions i del conjunt d’Europa.

Donada la importància que per la determinació del marc estratègic que ha de definir el Govern per desenvolupar les actuacions i programes del període 2014–2020 en matèria d’innovació, us demanem la vostra participació en aquesta important consulta pública, per tal d’assegurar que el document respon també als programes i actuacions que en matèria de recerca i innovació en els nostres àmbits d’actuació (alimentació, agricultura, biologia, medi ambient, energia..) puguem plantejar pel període 2014-2020. En aquest sentit us agrairem, que ens feu arribar els vostres comentaris i suggeriments al Col·legi, mitjançant el correu: agronoms@agronoms.cat , abans del dia 24 de setembre de 2013.

Informació relacionada

Share This Post