Inici » Àgora » Convocades 100 places per al cos d’enginyers i enginyeres agrònomes de l’Estat

Convocades 100 places per al cos d’enginyers i enginyeres agrònomes de l’Estat

Convocades 100 places per al cos d’enginyers i enginyeres agrònomes de l’Estat

El BOE ha publicat la Resolució de 19 de desembre de 2022, de la Sotssecretaria, per la qual es convoca procés selectiu per a ingrés, pel sistema general d’accés lliure i promoció interna, en el Cos d’Enginyers Agrònoms de l’Estat.

Aquesta convocatòria respon al compliment que disposa el Reial decret 636/2021, de 27 de juliol, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2021 i el Reial decret 407/2022, de 24 de maig, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2022.

100 places per a enginyers i enginyeres agrònomes

En total, cal cobrir 96 places pel sistema general d’accés lliure i 4 places per promoció interna.

De les places esmentades, al Reial Decret 636/2021, de 27 de juliol, corresponen 49 places per al sistema general d’accés lliure i 2 per a promoció interna i al Reial Decret, 407/2022, de 24 de maig, corresponen 42 places per al sistema general d’accés lliure i 2 per a promoció interna.

Les 5 places restants, per al sistema general d’accés lliure (3 de la quota general i 2 de la quota de persones amb discapacitat), corresponen a places de l’Oferta d’Ocupació Pública de 2020 que no han estat cobertes mitjançant el procés selectiu convocat per Resolució de 26 d’octubre del 2021 de la Subsecretària d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

El procés selectiu

El procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema d’oposició, per als qui es presentin pel sistema general d’accés lliure i mitjançant el sistema de concurs oposició, per als qui es presentin per promoció interna.

La fase d’oposició tindrà una durada màxima de 9 mesos, i el primer exercici se celebrarà en un termini màxim de 3 mesos.

Es requerirà estar en possessió del títol d’Enginyer Agrònom o aquell que habiliti per a l’exercici d’aquesta professió regulada, és a dir, el Màster en Enginyeria Agronòmica.

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 de gener de 2023.

Les sol·licituds s’han de realitzar electrònicament per mitjà del següent enllaç: https://ips.redsara.es/IPSC/secure/buscarConvocatorias (escriu la paraula “agronomos” al cercador per trobar les convocatòries per a enginyeres i enginyers agrònoms)

Clica aquí per informar-te de com fer la inscripció en proves selectives (IPS) de l’Estat.

Més informació

   

Share This Post