Inici » Àgora » Convocatòria curs: “Jo, directiva”

Convocatòria curs: “Jo, directiva”

Convocatòria curs: “Jo, directiva”

Convocatòria per al 2010 del curs jo, directiva, que es durà a terme a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, publicat al DOGC número 5531, de 22 de desembre de 2009.

+Informació

Des de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball informem que s’ha publicat al DOGC número 5531, de 22 de desembre de 2009, la convocatòria per al 2010 del curs Jo, directiva, que es durà a terme a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, perquè en pugueu fer difusió entre els vostres contactes. Les sessions es duran a terme a partir del mes de març de 2010, en dates que s’anunciaran oportunament a la pàgina web de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball. Els enllaços següents us permetran accedir a les bases i al formulari de la sol·licitud. 

Bases de la convocatòria 

Modificació de les bases i convocatòria pel 2010 

Formularis de la sol·licitud

El curs Jo, directiva està dirigit a dones que ocupen o han ocupat càrrecs predirectius perquè puguin accedir a càrrecs directius. L’objectiu del programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, és contribuir al desenvolupament de les capacitats individuals de lideratge. Pel que fa al nombre de places de la present convocatòria, cent vint en total, en corresponen trenta a cadascuna de les localitats on s’impartirà el curs amb el repartiment que es detalla a continuació:

-Empresa privada: 18. 

– Administració pública (personal funcionari, interí i laboral): 5. 

– Empresa d’economia social i organitzacions sense ànim de lucre: 5. 

– Associacions empresarials i professionals, així com altres entitats que no s’incloguin en cap dels àmbits anteriors: 2.

Les inscripcions estan obertes fins 19 de gener, inclòs, i es poden presentar al registre del Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148-150 de Barcelona), als registres dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona (c. Joan Baptista Plana, 29-31), a Lleida (c. General Britos, 3), a Girona (c. Rutlla, 69-75) o a Terres de l’Ebre (c. de la Rosa, 9), així com en qualsevol altre dels mitjans de presentació d’escrits i sol·licituds.

Share This Post