Inici » Àgora » Convocatòria Renovació Comitè Científic AESAN

Convocatòria Renovació Comitè Científic AESAN

Convocatòria Renovació Comitè Científic AESAN

Publicada la convocatòria per a la presentació de candidatures per formar part del Comitè Científic de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).

Aquesta convocatòria està adreçada als científics que vulguin ser membres del Comitè Científic de l’AESAN i té com a objectiu seleccionar els experts més ben qualificats en diverses àrees relacionades amb la seguretat alimentària i la nutrició relacionades amb les competències de l’AESAN. Els criteris de selecció es basen en l’excel·lència i l’adequació dels candidats a les funcions requerides, així com en la independència i la disponibilitat objectiva per a l’exercici adequat de la seva funció.

Els membres del Comitè Científic seran seleccionats i nomenats pel Consell Rector de l’AESAN per un període de tres anys renovable.

Presentació de candidatures (procediment de sol·licitud)

Les persones interessades hauran d’emplenar els documents següents i remetre’ls a l’Àrea d’Avaluació de Riscos de l’AESAN:

  • Sol·licitud amb les vostres dades personals i una breu descripció de la vostra experiència professional.
  • Currículum vitae complet.
  • Declaració dinteressos.

Podran sol·licitar-se documents justificatius de la informació aportada.

La sol·licitud i la declaració d’interessos, disponibles a través dels enllaços que figuren en l’apartat documentació relacionada, s’hauran de trametre juntament amb el currículum complet, a través de l’adreça de correu electrònic evaluacionriesgos@aesan.gob.es

Telèfon per a consultes: 913 380 458

Termini de presentació de candidatures

El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà el 13 de febrer del 2023.

Documentació relacionada

Més informació

La informació està disponible a la web de l’AESAN.

   

Share This Post