Inici » Àgora » Creació de la nova vocalia de joventut de la Junta de Govern del COEAC

Creació de la nova vocalia de joventut de la Junta de Govern del COEAC

Creació de la nova vocalia de joventut de la Junta de Govern del COEAC

Primera vocal de joventut

Helena Camats Terré, de 24 anys i resident a Almenar (Lleida), es converteix en la primera vocal de joventut del COEAC, després que així ho aprovés la Junta de Govern el passat 8 de novembre de 2022. Camats ja formava part de la Junta fins ara, com a representant dels estudiants preassociats, un rol que ha desenvolupat durant els últims dos anys.

La nova vocalia

La creació de la nova vocalia de joventut permetrà incorporar un nou punt de vista juvenil a la Junta de Govern del COEAC i que els més joves estiguin representats i es puguin sentir més identificats amb el Col·legi i la professió.

Una de les prioritats del Col·legi és estar a prop dels més joves per acollir-los i acompanyar-los en l’inici de la seva carrera professional, i estar sempre al seu costat per tot allò que necessitin.

Ara, amb la creació d’aquesta vocalia, es vol estrènyer el vincle del col·lectiu més jove amb el Col·legi, a més de canalitzar i recollir les necessitats d’aquest, per així propulsar les activitats i formacions que es creguin oportunes.

Aquesta incorporació servirà també per crear espais de contacte entre els més joves professionals de l’enginyeria agronòmica.

      

Share This Post