Inici » Àgora » El COEAC ha signat dos convenis de col·laboració, amb els Consells Comarcals del Baix Camp i El Pla d’Urgell.

El COEAC ha signat dos convenis de col·laboració, amb els Consells Comarcals del Baix Camp i El Pla d’Urgell.

El COEAC ha signat dos convenis de col·laboració,  amb els Consells Comarcals del Baix Camp i El Pla d’Urgell.

SIGNATURA DEL CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX CAMP

DIA: dijous, 27 de maig de 2010

SIGNATURA DEL CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL PLA D’URGELL

DIA: divendres, 28 de maig de 2010

EL Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), ha signat un conveni amb els Consells Comarcals del Baix Camp i El Pla d’Urgell, per establir un acord marc de col·laboració, amb cadascuna de les dues institucions, i promoure entre els municipis les funcions d’assessorament i suport que podem oferir els enginyers agrònoms en la gestió tècnica municipal, atès que som tècnics competents en obres d’enginyeria que es fan als municipis, a més de tenir competències sobre llicències municipals relatives a activitats classificades agroalimentàries i en casos urgents del tipus riuades, plagues, pedregades, fraus alimentaris, etc.

La signatura d’aquest conveni s’emmarca en l’acció que el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya desenvolupa per difondre les tasques que podem realitzar, els enginyers agrònoms i agrònomes, com a professionals del sector. Fins ara s’han signat 4 convenis d’aquest tipus arreu del país.


SIGNATURA DEL CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX CAMP

DIA: dijous, 27 de maig de 2010
ASSISTENTS: Josep Masdeu, president del Consell Comarcal del Baix Camp; Josep M. Rofes, degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC); Anna Forns, vocal de relacions amb l’administració pública del Col·legi, i Joan Guim, secretari tècnic del COEAC.

SIGNATURA DEL CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL PLA D’URGELL

DIA: divendres, 28 de maig de 2010
ASSISTENTS: Joan Reñé, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell; Josep M. Rofes, degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC); Xavier Lujan, Vocal de Lleida; Anna Forns, vocal de relacions amb l’administració pública del Col·legi, i Joan Guim, secretari tècnic del COEAC.

Informació relacionada

Share This Post