El Col·legi, com a coorganitzador del Congrés del Sector Porcí
El Col·legi ha format part, per tercer any consecutiu, de l’organització del Congrés del Sector Porcí que ha tingut lloc els dies 2 i 3 d’octubre al Palau de Congressos La Llotja de Lleida, el qual també ha estat possible seguir en línia des de casa.
333 Experience Nutrició i Alimentació Aplicada 2024
- Com podem influir des de la nutrició i l’alimentació en la millora de la salut porcina, tant en reproductores com en transició i engreixament.
- Com abordem la nutrició i l’alimentació en les truges actuals i com l’alimentació de precisió ens pot ajudar.
- Com la nutrició i l’alimentació aplicada tenen importància en la sustentabilitat de la producció porcina; explorant les dietes sense soia, una millora en el càlcul energètic de la fórmula i la reducció de les emissions.
Totes les sessions van ser exposades i debatudes de manera pràctica amb:
- Participació d’experts en nutrició i grans professionals que treballen en alimentació aplicada.
- Participació de líders d’empreses: visió tècnica i econòmica.
- Experiències reals d’estratègies d’alimentació implementades en granja Què fan els millors? Què podem fer diferent?
- Networking i comunicació oberta entre empreses de producció i de nutrició & alimentació porcina.
En general la valoració ha estat molt positiva i ha estat una oportunitat per a compartir experiències i coneixements i proporcionar solucions als reptes del sector porcí.
Documentació relacionada