Inici » Àgora » El company, José Narciso Pastor, Sáez nou Director de l’ETSEA Lleida

El company, José Narciso Pastor, Sáez nou Director de l’ETSEA Lleida

El company, José Narciso Pastor, Sáez nou Director de l’ETSEA Lleida

El company J. Narciso Pastor va prendre possessió com a director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de LLeida, el divendres 1 de març 2013,  en substitució de la Dra. Maria Rosa Teira, la qual havia estat ocupant el càrrec fins ara.

El company J. Narciso Pastor va prendre possessió com a director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de LLeida, el divendres 1 de març de 2013,  en substitució de la Dra. Maria Rosa Teira, la qual havia estat ocupant el càrrec fins ara.

Doctor enginyer agrònom per la UdL, va iniciar la seua activitat docent l’any 1993 al Departament d’Hortofructicultura, Botànica i Jardineria. Des de llavors ha ocupat càrrecs de gestió al seu departament (Secretari Acadèmic durant 5 anys), així com a la Direcció de l’ETSEA (Subdirector d’Infraestructures i Serveis durant 6 anys).

Pastor vol consolidar els 5 graus que s’imparteixen a l’ETSEA i prioritzar l’oferta de Màsters de Postgrau, per respondre les demandes dinàmiques dels sectors agroalimentari i forestal.

Share This Post