Inici » Àgora » Està obert el Call For Papers per al 2n Congrés Rural Smart Grids.

Està obert el Call For Papers per al 2n Congrés Rural Smart Grids.

Està obert el Call For Papers per al 2n Congrés Rural Smart Grids.

Participa en l’intercanvi d’experiències!

Necessitem la teva experiència, necessitem la teva col•laboració: Congrés “Aigua i energia”

Necessitem la teva experiència, necessitem la teva col•laboració: Congrés “Aigua i energia”

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de la celebració de la 2a edició del Congrés Rural Smart Grids que se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre a Lleida. L’esdeveniment és una plataforma per promoure un nou model energètic que impulsi una gestió més eficient de l’energia i de la producció d’energia distribuïda arreu del territori i a partir de fonts renovables. El Congrés pretén ser un fòrum de debat, en el qual s’afavorirà l’intercanvi d’experiències i coneixements.

El fil conductor de l’edició d’enguany serà l’aigua i l’energia. En aquest marc, s’abordaran àmbits que van des de la generació d’energia distribuïda a partir dels recursos hídrics, fins a la funció que pot tenir com a magatzem o fluid transportador energètic. La gestió intel•ligent de l’aigua a partir de xarxes de reg o embassaments per assolir un major estalvi també tindrà una important presència a la trobada de Lleida.

Crida a la recollida d’experiències

En aquest sentit, hem iniciat una crida a totes aquelles persones, institucions, empreses o entitats que pensin que poden explicar el seu cas. Per això necessitem la vostra col•laboració, tant per difondre el congrés i les seves idees, com també per fer públic que estem en un procés de recollida d’experiències fins el 31 de juliol de 2013.

La difusió pot ser tant des d’un destacat, d’una notícia per al vostre web o butlletí electrònic o la compartició a través de les xarxes socials o amb els vostres contactes.

Moltes gràcies per la vostra col•laboració

Comité organitzador
2n Congrés Rural Smart Grids

Informació relacionada

Share This Post