Inici » Àgora » El company, Pep Salas, nou membre del CADS

El company, Pep Salas, nou membre del CADS

El company, Pep Salas, nou membre del CADS

És enginyer agrònom en especialitat medi rural i doctor per la UPC en sostenibilitat i en transició energètica.

El Govern ha nomenat membre del CADS el Dr. Pep Salas per a un període de 2 anys. El Dr. Pep Salas és director de smartgrid.cat, una eina de divulgació i promoció del debat sobre la transició energètica a Catalunya. És enginyer agrònom en especialitat medi rural i doctor per la UPC en sostenibilitat i en transició energètica. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de sistemes energètics avançats, des d’R+D aplicada (projectes internacionals i titular de diverses patents internacionals) a la indústria (microxarxes, energies renovables i TIC per a l’eficiència energètica).

Continua llegint

El Govern ha nomenat membre del CADS el company Pep Salas per a un període de 2 anys.

El Dr. Pep Salas és director de smartgrid.cat, una eina de divulgació i promoció del debat sobre la transició energètica a Catalunya. És enginyer agrònom en especialitat medi rural i doctor per la UPC en sostenibilitat i en transició energètica. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de sistemes energètics avançats, des d’R+D aplicada (projectes internacionals i titular de diverses patents internacionals) a la indústria (microxarxes, energies renovables i TIC per a l’eficiència energètica).

Després de molts anys centrat en els aspectes tecnològics de l’energia, el Dr. Salas darrerament focalitza la seva activitat com a investigador i professional en aspectes no tècnics de la transició energètica, com ara el comportament dels consumidors, la percepció social de la tecnologia i la política energètica. Té experiència com a emprenedor i com a consultor independent en el camp de l’energia amb col·laboracions, entre d’altres, amb l’Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) o l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC). També és professor de Màster a diferents universitats (Universitat de Barcelona, UPC, la La Salle, URV) i col·labora regularment amb diferents associacions del sector de l’energia.

Membres del CADS 

Els membres del CADS són nomenats pel Govern, a proposta del president del consell, entre persones de prestigi reconegut o representatives dels diferents sectors econòmics i socials. D’acord amb l’article 4 del decret de regulació del CADS, els seus membres són nomenats per un període dos anys i poden ser nomenats de nou per períodes addicionals de dos anys.

Podeu consultar el llistat complert de membres del CADS a través d’aquest enllaç.

Informació relacionada

Share This Post