Inici » Àgora » Inaugurada a la Diputació de Tarragona l’exposició itinerant del Concurs de Fotografies del COEAC

Inaugurada a la Diputació de Tarragona l’exposició itinerant del Concurs de Fotografies del COEAC

Inaugurada a la Diputació de Tarragona l’exposició itinerant del Concurs de Fotografies del COEAC

Les fotografies guanyadores i finalistes de les cinc edicions del Concurs de Fotografia del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya estaran exposades, durant els mesos d’abril i maig, a la Diputació de Tarragona.

El passat dimarts 4 d’abril, es va inaugurar l’exposició, que va comptar amb l’assistència de la degana Conxita Villar, el vocal d’afers exteriors Carles Estaran, els companys Francesc Primé i Alba Reverté, i el Cap de la Unitat d’Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la mateixa Diputació, Josep Maria Prunera.

Impacte en mitjans de comunicació

Nota de premsa

INAUGURADA L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOS DEL COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA A TARRAGONA 

Les fotografies estaran exposades a l’Edifici Síntesi de la Diputació de Tarragona

Aquest dimarts s’ha inaugurat l’Exposició de Fotografies guanyadores i finalistes del Concurs de Fotografies del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, a la Diputació de Tarragona. A l’acte d’inauguració hi ha assistit la degana Conxita Villar, acompanyada d’alguns representants del Col·legi i de Josep Maria Prunera, Cap de la Unitat d’Assistència en Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació de Tarragona.

L’exposició permet mostrar el nostre entorn més proper i professional, a través dels ulls dels nostres companys i companyes, que han fet, durant aquestes cinc edicions, fotografies estretament relacionades amb l’enginyeria agronòmica.

Les fotografies, guanyadores i finalistes del concurs, estaran exposades durant els mesos d’abril i maig a la quarta planta de l’Edifici Síntesi de la  Diputació de Tarragona, ubicat al carrer de Pere Martell, 2.

 

Share This Post