Inici » Àgora » Jornada tècnica del COEAC a la Fira Sant Miquel de Lleida

Jornada tècnica del COEAC a la Fira Sant Miquel de Lleida

Jornada tècnica del COEAC a la Fira Sant Miquel de Lleida

“Energies Renovables i Desenvolupament Rural Sostenible i Equilibrat. El projecte Rural Smart i com reduir la dependència energètica en l’economia rural “

Com cada any, dins del marc de la Fira Agrària de Sant Miquel, el Col·legi ha organitzat una jornada sobre un tema d’interès per als col·legiats.

Com cada any, dins del marc de la Fira Agrària de Sant Miquel, el Col·legi ha organitzat una jornada sobre un tema d’interès per als col·legiats. Enguany sota el títol “Energies Renovables i Desenvolupament Rural Sostenible i Equilibrat. El projecte Rural Smart i com reduir la dependència energètica en l’economia rural ” el dissabte, dia 27 de setembre, la delegació de Lleida juntament amb la Comissió d’Energia i Residus del COEAC han organitzat una jornada per debatre sobre aquest tema.

La jornada ha comptat amb el Sr. Pep Puig, President de la secció espanyola d’Eurosolar – Associació Europea per les energies renovables, Cofundador i director Ecoserveis i Vicepresident Cooperativa Som Energia que ha parlat sobre “Com una xarxa eficient d’energia afavoreix un desenvolupament rural equilibrat.

A continuació, s’ha celebrat una taula rodona on Verònica Kuchinow, Presidenta de la Comissió d’Energia i Residus del COEAC i sòcia fundadora de SÍMBIOSY- Simbiosi indústria; Santi Martinez, CEO d’Estabanell Energia; Josep Capdevila, president de l’Associació d’empreses per al desimpacte ambiental dels purins (ADAP) i Francesc Reguant, Tècnic adjunt a la direcció general de Desenvolupament Rural, han debatut sobre 4 eixos d’actuació al territori amb la moderació de la delegada de Lleida, Conxita Villar.

La jornada ha estat inaugurada pel Director General de Desenvolupament Rural del DAAM, Jordi Sala i la degana del Col·legi, Silvia Burés. L’acte de cloenda ha estat a càrrec del President de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya,Ramon Sarroca i del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila.

Informació relacionada

Share This Post