Inici » Àgora » Èxit d’assistència i bon ambient a la celebració de la Junta/Assemblea General COEAC de juny 2022

Èxit d’assistència i bon ambient a la celebració de la Junta/Assemblea General COEAC de juny 2022

Èxit d’assistència i bon ambient a la celebració de la Junta/Assemblea General COEAC de juny 2022

LA PRIMERA JUNTA I ASSEMBLEA GENERAL D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE 2022 VA TENIR LLOC EL 18 DE JUNY A LA CATEDRAL DEL VI DEL PINELL DE BRAI

Per aquesta Junta/Assemblea General del Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya el passat dissabte 18 de juny, es va organitzar un acte dinàmic amb diverses activitats. La reunió va tenir lloc al Celler Modernista de la Catedral del Vi del Pinell de Brai. Vam tenir l’oportunitat de fer un tast de vins i aperitiu al mateix Celler i posteriorment un dinar de germanor al Restaurant del mateix Celler. Per finalitzar la jornada, les persones que van voler van fer una visita a una Trinxera i un tast d’olis i vins naturals.

JUNTA I ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

El secretari de la Junta de Govern, Arturo Sánchez, va donar la benvinguda a les persones assistents i va procedir a la lectura i aprovació de les actes de la Junta i Assemblea anterior. Ell mateix va anar donant pas a les diferents intervencions i va ser també l’encarregat de tancar la sessió.

Després de la benvinguda, la secretària tècnica, Maria Jesus Ortiz, va llegir les altes i baixes de col·legiats/des i associats/des que hi ha hagut des de l’última Junta/Assemblea General.

A continuació, la degana, Conxita Villar, va agrair als companys Joan Viñas i Carlos Ferré l’organització de la jornada, juntament amb la resta de la Comissió d’activitats de Tarragona. Després va explicar les actuacions que s’han dut a terme al Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms (CGCOIA) durant aquest primer semeste de 2022, així com la gestió i actuacions dutes a terme pel Col·legi, i altres qüestions que ens afecten directament.

Tot seguit, Villar, com a presidenta de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica, va informar sobre les actuacions que ha fet l’Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms (ANIA) i les que s’han fet com a Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, des de l’inici d’aquest any 2022. També va aprofitar per parlar del Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms que se celebra aquest setembre a Lleida.

Posteriorment, la tresorera, Paquita Escoi, va explicar l’estat de comptes de l’exercici 2021 i el seguiment del pressupostat en aquest període de 2022. Es va aprovar per unanimitat el tancament econòmic del 2021.

Durant el torn obert de paraules, el delegat de Lleida, Domènec Vila, va recordar que ja estan obertes les inscripcions al Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms que se celebra a Lleida el setembre d’aquest 2022, i que organitzem juntament amb ANIA i el CGCOIA. El mateix delegat va aprofitar per agrair al company Santiago Planas la seva feina com a secretari del Premi del Llibre Agrari durant aquests 34 anys.

ACORDS DE LA JUNTA i ASSEMBLEA GENERAL

Els acords que es van prendre a la Junta i Assemblea General Ordinària d’Enginyers Agrònoms de Catalunya del 18 de juny de 2022 van ser:

  • Aprovar la liquidació del pressupost d’ingressos i despeses del COEAC, corresponent a l’exercici 2021.
  • Aprovar la liquidació del pressupost de l’exercici 2021 de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica.

VISITA D’ACOMPANYANTS AL CELLER MODERNISTA

Les persones que acompanyaven als col·legiats/des i associats/des van poder fer una visita guiada per l’interior i l’exterior de la Catedral del Vi i el Celler Modernista.

TAST DE VINS I APERITIU

Una vegada junts de nou les persones acompanyants i els membres del Col·legi i l’Associació, ens vam trobar a la botiga del Celler per a fer un tast de vins i un aperitiu.

DINAR DE GERMANOR

Finalment, va arribar l’hora del dinar. Més de 60 persones vam seure al gran menjador de la Catedral del Vi i vam gaudir d’un bon àpat amb molt bona companyia.

A la taula presidencial del dinar hi van seure la degana Conxita Villar, el delegat de Tarragona Joan Viñas, el vocal de Tarragona Carlos Ferré, el el Conseller Comarcal d’Agricultura de la Terra Alta Xavier Galcerà i la Regidora de l’Ajuntament d’El Pinell de Brai Marta Fornells, juntament amb els seus respectius acompanyants. Més tard, es va sumar a l’acte l’Alcaldessa de l’Ajuntament d’El Pinell de Brai, Eva Amposta. Tots ells també van ser els encarregats de fer uns parlaments mentre es servien els cafès a totes les persones assistents.

VISITA A UNA TRINXERA I TAST D’OLIS I VINS NATURALS

A la tarda, tothom que va voler, va tenir l’ocasió de visitar una trinxera al mateix Pinell de Brai i fer un tast d’olis i vins naturals de la Terra Alta.

Moltes gràcies a totes les persones assistents!

     

Share This Post