Inici » Àgora » Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya de juny de 2024 a Girona

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya de juny de 2024 a Girona

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya de juny de 2024 a Girona

Enguany hem celebrat la Junta/Assemblea General de juny a Girona que va tenir lloc el passat dissabte 29 de juny.

A tres quarts d’onze van començar a arribar els companys i companyes de totes les demarcacions i les seves famílies. Un cop allà, després de les salutacions i posar-se al dia, els i les assistents van anar entrant en una de les sales del Restaurant Touring, lloc on vam celebrar la reunió i el posterior dinar. Tot seguit, a un quart de dotze, van començar els diferents actes de la jornada: les persones acompanyants van fer una visita a l’Estany de Sils i els col·legiats i col·legiades van iniciar la Junta/Assemblea General.

Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

El secretari Arturo Sánchez va ser l’encarregat de donar la benvinguda i fer l’obertura de la Junta General.

Després de l’aprovació de les actes anteriors i la lectura de les altes i baixes, la degana Conxita Villar va fer un repàs de les principals línies de treball del Col·legi i l’Associació, destacant la importància de la comunicació i els reptes de futur. Seguidament, la tresorera Paquita Escoi va presentar els tancaments de comptes del 2023 que, un cop explicats amb detall, van quedar aprovats per unanimitat. Finalment, va tenir lloc el torn obert de paraules, en el qual diversos companys van fer una sèrie d’intervencions que van ser recollides pels membres de la Junta de Govern.

Per acabar, la degana va agrair l’assistència i participació dels companys i companyes i va cloure l’acte de la Junta/Assemblea General. Un cop finalitzada la Junta, els i les assistents ens vam dirigir a fer la visita de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret, situada al costat del restaurant, vam fer la fotografia de grup i, després, vam procedir a tornar al restaurant per al dinar de germanor.

Acords

La Junta/Assemblea del 29 de juny de 2024 aprova per unanimitat els següents acords:

  • Addenda al pressupost de l’exercici 2024
  • Estat de comptes de l’exercici 2023

Galeria de fotos

               

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació i que tingueu un molt bon estiu. Fins a la següent!

Enllaços relacionats

Share This Post