Inici » Àgora » LA DEGANA ES REUNEIX AMB ELS NOUS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES PER DONAR-LOS LA BENVINGUDA

LA DEGANA ES REUNEIX AMB ELS NOUS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES PER DONAR-LOS LA BENVINGUDA

LA DEGANA ES REUNEIX AMB ELS NOUS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES PER DONAR-LOS LA BENVINGUDA

La degana, Conxita Villar, i la secretària tècnica, Maria Jesus Ortiz, es van reunir amb els nous companys i companyes el passat dimarts 14 de novembre, per donar-los la benvinguda al Col·legi i explicar-los el seu funcionament.

Primer de tot, Villar els va posar en context sobre l’organització interna del Col·legi: la Junta de Govern, la Junta General, les Comissions i Grups de Treball. Seguidament, va exposar els diferents serveis que es proporcionen als col·legiats i col·legiades, com són les formacions contínues, la pòlissa de responsabilitat civil, l’assessorament, la defensa de la professió, la circular setmanal, els descomptes en altres entitats, entre d’altres. A més, se’ls va animar a participar en les diferents activitats i visites, i se’ls va obrir les portes a formar part de les Comissions que consideressin.

La degana va explicar que una de les prioritats del col·legi és la promoció de la professió, per donar-la a conèixer, prestigiar-la i generar vocacions, especialment, entre els més joves.

Els assistents van agrair aquesta trobada i les explicacions de la degana, i es van mostrar d’allò més interessats en les activitats que s’organitzen des del COEAC.

Aquesta reunió ha permès un primer contacte i intercanvi de punts de vista, i ha fet possible que els nous col·legiats i col·legiades coneguin de ben a prop el que els pots oferir el col·legi i què poden oferir ells al col·legi, establint així una relació ferma des del començament.

 

Share This Post