Inici » Àgora » La Delegació de Lleida del COEAC es reuneix amb l’Alcalde i el Regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Lleida

La Delegació de Lleida del COEAC es reuneix amb l’Alcalde i el Regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Lleida

La Delegació de Lleida del COEAC es reuneix amb l’Alcalde  i el  Regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Lleida

Avui, 30 d’agost, Domènec Vila, Delegat de Lleida del COEC i Víctor Falguera, Vocal de Lleida,  s’han reunit amb l’Alcalde, Miquel Pueyo i  el Regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, Francesc Cerdà.

La reunió ha tingut com a principal objectiu presentar els nous membres de la Junta de Govern. També s’han tractat temes d’interès en comú, com ara el projecte de La Paeria per fer de Lleida la Capital AgroBioTech del sud d’Europa i de la importància de la professió agrònom en el territori del qual Lleida n’és la capital. El nou equip de la Delegació ha explicat també la celebració del Congrés Nacional de l’Enginyeria Agrònoma a Lleida el mes de setembre de 2022, coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Miquel.

Finalment, les dues institucions s’han emplaçat a continuar mantenint contactes regulars i treballar conjuntament en aquelles temes d’interès comú.

Publicació als mitjans comunicació

Share This Post