Inici » Àgora » El company Jordi Graell Sarlé al podcast “UdL 30 anys d’excel·lència”

El company Jordi Graell Sarlé al podcast “UdL 30 anys d’excel·lència”

El company Jordi Graell Sarlé al podcast “UdL 30 anys d’excel·lència”

La Universitat de Lleida moderna va ser fundada el 1991 i enguany, per celebrar les tres dècades de la UdL, des del diari segre.com i la mateixa universitat han realitzat un podcast anomenat UdL 30 anys d’excel·lència que està conduït per la periodista Mariví Chacón. Aquestes converses en format podcast estan protagonitzades pels quatre rectors que ha tingut la UdL durant aquests trenta anys, les deganes i directores dels centres, entre d’altres.

El nostre company Jordi Graell Sarlé és el director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària, i és també el protagonista del  sisè capítol d’aquesta sèrie de podcast.

 

ESCOLTA EL PODCAST AQUÍ:

Graell va iniciar la seva etapa a la UdL l’any 1984 i des d’aleshores ha anat fent docència, recerca i gestió. Ens explica la història de l’ETSEA, que va iniciar els estudis l’any 1972 i enguany compleix 50 anys. També ens comparteix la seva visió sobre l’actualitat i el futur de l’agricultura.

Actualment ja estan disponibles els sis primers capítols de la sèrie i poc a poc s’aniran habilitant els 7 capítols restants a la mateixa web del podcast, que estarà disponible tot sencer el 9 de juny.

Font: Memòria dels darrers 30 anys de la UdL en tretze converses

     

Share This Post