Inici » Àgora » Marc Galofré, guanyador del VII Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica

Marc Galofré, guanyador del VII Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica

Marc Galofré, guanyador del VII Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster en Enginyeria Agronòmica

Per setè any consecutiu, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), amb la col·laboració i patrocini econòmic de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), ha premiat el talent i l’excel·lència dels Treballs Finals de Màster de la titulació superior de Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG) defensats a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL).

Aquest premi pretén posar en valor el talent dels alumnes que es convertiran en enginyers i enginyeres agrònomes, i ser un impuls per al seu creixement professional.

En aquesta edició, el jurat format per membres de la Junta de Govern del Col·legi i de l’IRTA ha decidit atorgar el reconeixement al company Marc Galofré Cases pel seu treball. Donem l’enhorabona al guanyador pel merescut reconeixement!

També volem agrair molt sincerament a totes les persones participants i encoratjar-les en aquesta nova etapa com a enginyers i enginyeres agrònomes. Recordeu que podeu comptar amb el Col·legi per a acompanyar-vos en aquest camí!

L’acte d’entrega del premi

L’acte d’entrega del premi se celebrarà el proper divendres 13 de desembre a Barcelona, en el marc de la Junta General del COEAC del mes de desembre.

Treball guanyador d’aquesta edició

  • PROJECTE D’UNA INDÚSTRIA ELABORADORA DE MARGARINA AMB UNA PRODUCCIÓ DE 200.000 KG ANUALS SITUADA A CERVERA (LLEIDA).

Resum: “En el present projecte es pretén dissenyar i projectar una indústria elaboradora de margarines amb una producció anual de 200 tones situada a Cervera, Lleida. Les margarines que s’elaboraran en la planta tindran una composició i característiques diferents de les convencionals, destacant especialment en què producte final estarà lliure d’àcids grassos saturats afegits durant la fabricació i, per tant, aquest producte tindrà un valor nutricional més elevat.

La indústria complirà amb la normativa vigent i disposarà de les instal·lacions necessàries per garantir un funcionament òptim de l’exercici industrial, per tal d’obtenir-ne un benefici econòmic. El projecte inclou la memòria, els annexos a la memòria, plànols, plec de condicions, amidaments i pressupost.”

Fotografies de l’acte d’entrega de premis

Notícies relacionades

Share This Post