Inici » Àgora » Nou Curs Superior en Gestió d’Indústries Agroalimentàries.

Nou Curs Superior en Gestió d’Indústries Agroalimentàries.

Nou Curs Superior en Gestió d’Indústries Agroalimentàries.

Impulsa la teva Carrera Professional !!

El Col·legi/Associació d'Enginyers Agrònoms de Catalunya posa en marxa un Nou Curs Superior de Gestió d’Indústries Agroalimentàries. Una formació d’alt valor afegit impartida per més de 40 professionals que donaran una visió pràctica i actualitzada del sector, amb l’objectiu que els alumnes puguin conèixer la realitat del mercat agroalimentari, tenir una visió transversal del que és una indústria agroalimentària i assolir eines de gestió que podran aplicar en la seva vida professional.

Propòsit

Per adquirir responsabilitats sobre una activitat cal tenir en compte moltes coses. No només disposar de recursos i estructures necessàries per a portar-ho terme, sinó també la coordinació entre els diferents actors i agents, i sobre tot, les possibles interaccions que puguin sorgir. En aquest curs es pretén proporcionar experiències i analitzar casos reals per a oferir un ventall ampli i divers de coneixement sobre la gestió i organització de les empreses agroalimentàries i el seu entorn.

Destinataris

El Curs Superior en Gestió d’Indústries Agroalimentàries està dirigit a aquelles persones que vulguin créixer i desenvolupar la seva carrera professional en la indústria agroalimentària i vulguin adquirir un aprenentatge a través de la diversitat, l’ensenyament pràctic i l’experiència.

Metodologia

Desenvoluparem una metodologia basada en adquirir coneixements a través de l’experiència de professionals i casos reals d’empreses del sector. Amb un enfocament pràctic d’anàlisi i discussió de problemes reals.

Professorat

El professorat estarà format per un ampli ventall de professionals del sectro Agroalimentari.

Informació relacionada

Share This Post