Inici » Àgora » Celebració de Sant Isidre 2023

Celebració de Sant Isidre 2023

Celebració de Sant Isidre 2023

Com ja és tradició, pels volts de la celebració del nostre patró, Sant Isidre, les diferents comissions d’activitats de les demarcacions del Col·legi organitzen trobades amb els companys i companyes. Enguany, les activitats organitzades per aquesta festivitat han tingut molt bona acollida.

SOPAR DE SANT ISIDRE AL RESTAURANT DE L’HOTEL ZENIT (LLEIDA)

Des de la Comissió d’Activitats de la Delegació del COEAC a Lleida, es va organitzar un sopar al Restaurant El Bistrot, de l’Hotel Zenit de Lleida, el divendres 19 de maig, en el qual hi van assistir una seixantena de persones, entre col·legiades col·legiats i les seves respectives parelles, que van poder recuperar el contacte entre companys i companyes de professió.

L’acte va comptar amb la presència de la degana del Col·legi Conxita Villar i el vocal de Lleida Víctor Falguera, que van fer els seus respectius parlaments de benvinguda i agraïment per l’assistènciaA més, també es va convidar l’alcalde de Lleida, el Sr. Miquel Pueyo; la directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda (representant de la delegació del Governde la Generalitat de Catalunya a Lleida), la Sra. Sílvia Martínez, i el diputat de la Diputació de Lleida, el Sr. Jaume Rutllant, que també van fer discursos agraïnt la invitació i destacant la feina del nostre col·lectiu.

A més, també vam comptar amb l’assistència del company i director de l’ETSEAFIV Jordi Graell, i de representants d’altres col·legis professionals de Lleida.

La celebració va ser tot un èxit!

A continuació, adjuntem una galeria de fotografies de l’esdeveniment.

TRADICIONAL ARROSSADA D’AGRÒNOMS, A LES OLIVES (GIRONA I BARCELONA)

El diumenge següent, els companys i companys de la demarcació de Girona i de Barcelona varen organitzar, com ja ve sent tradició, la Tradicional Arrossada d’Agrònoms. Aquesta activitat es va convocar a totes les demarcacions.

Entre els assistents, hi havia la degana Conxita Villar, el vicedegà Josep Maria Dilmé, el delegat de Girona Josep Maria Vallès i el vocal d’afers exteriors Carlos Estaran, tots ells acompanyants de companys, companyes i les seves respectives famílies, que sumaven un total de més de 20 persones.

L’arròs estava boníssim i la companyia encara millor!

A continuació, adjuntem una galeria de fotografies de l’esdeveniment.

    

Share This Post