Inici » Àgora » Nova imatge corporativa dels Enginyers Agrònoms de Catalunya

Nova imatge corporativa dels Enginyers Agrònoms de Catalunya

Agrònoms

Us presentem la nova imatge del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb un nou posicionament.

La nova imatge gràfica del Col·legi representa un canvi important en la seva manera de presentar-se, adoptant una forma més versàtil i dinàmica. Mantenim el color taronja com a fil conductor de la nostra història recent, però amb un canvi radical en el símbol. En aquest cas, prenem la lletra “a” com a inicial i com a valor (la primera, la més usada, la que simbolitza la millor qualificació, el símbol de l’àrea…), i en minúscula, igual que “agrònoms”, per marcar i destacar la proximitat del col·lectiu que representa. I hi incorporem l’expressió del nou posicionament “Podem canviar el món”.

El nou posicionament

La nova forma d’explicar-se que ha adoptat el Col·legi és ambiciosa però real, senzillament perquè és l’expressió de la força i de l’amplitud de la feina que porta a terme aquest col·lectiu professional.

  • Conseqüència de la capacitat del col·lectiu professional que representa el Col·legi i de la que se’n fa ressò el nou posicionament.
  • El nou posicionament assumeix l’explicació i la representació d’un col·lectiu que té la capacitat de transformació en el seu ADN i que, per tant, no pot ser immobilista en la seva identitat.
  • El Col·legi representa el conjunt dels enginyers, on l’aprenentatge és acumulatiu i, per tant, l’evolució acostuma a ser més positiva que el trencament.

Vídeos explicatius

 

Share This Post